Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Jag vill fånga saknad i en mening
Med bokstäver och stavelser och ord.
Jag vill fånga känslan
Av att något fattas en så intensivt att tomheten känns fysisk
Trots att det är mentalt verklighetsförankrat.

Externa själars händer på ens axlar
Är som vatten på en fjäderdräkt eller kakao i mjölk
Jag har min värld och världen har sin.

Men inte förrän fågeln blir blöt och mjölken till oboy
Kommer någonting att rådas bot på.




Fri vers av Tårta
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-17 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tårta