Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap...

Bereder en väg för vänskap
Sår ett frö för att vårda.
Inget liv må växa i krig,
ingen blomma kan så känna frid.
Så min vän räck mig din hand
Och jag skall vårda våra band.
Ett frö som vi sått
må aldrig glömmas bort
så ej heller vänskapens kärna.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-17 15:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mycket kan skrivas om vänskap, men att verkligen visa på sådan vänskap, det är stort.
2013-12-08

  kjell-åke bearfoot VIP
Konstigt att du inte fått mera goda ord om denna.........Kanske känner sig många skyldiga när de inte vårdar den hand som sträcks ut till dem, utan
bara utnyttjar den ?

Tycker i alla fall att den var som en pil i ett oxöga.....


2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin