Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du vrider tummen åt fel håll

du vet, jag vaknade både idag och igår, trodde det var en mardröm
prata
kommer dö av sprända tårkanaler
då får du veta
ja, det känns som om jag pausar mitt liv lite
eller, inte mitt liv, utan vårt liv
förstår du?


det är sant
fast nu är det kväll
allt gör ondare då

förstår du?
förstår jag?


inget svar

om inte
tystnaden räknas




Fri vers av Det negativa rummet
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-17 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det negativa rummet