Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Dansskola på Rehab-Senryu

tog bort tabletter

och kroppen började dansa

- som kastanjetter...




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 429 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-18 11:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
vilken härlig liknelse...som kastanjetter. Bravo!
2014-09-30

  Connie
Verkligen en intressant text! Frågan är om det är positivt eller negativ dans?
2014-05-05

    Bodil Sandberg
Man kan verkligen känna lättnaden och glädjen..underbart!!
2009-04-15

  Epione VIP
läser in två sidor i denna text
Bra ordat
2009-04-14

  * Ammi *
Applåd!
2009-03-24

  Carola Zettergren
Snyggt!!!
2009-03-18

  Gunwale VIP
Välfunnet smattrande motsatspar!
2009-03-18

  -Ulla Tilemo- VIP
Vad härligt det låter, vilken rytm de har, dessa kastanjetter!
2009-03-18

  peter markurth

2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian