Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Söker_Senryu

dikten en helhet

poeten publicerar

tomhet - rastlöshet...




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 378 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-18 13:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, så kan det onekligen te sig ibland då. Ifall inte ens liv är fylld av mening, kan vi med ens få till det att det är som du beskriver här i din treradare.
2009-03-29

  -Ulla Tilemo- VIP
Det fantastiska inträffar ibland....
Poetens förfärliga tillvaro formas av ord, och blir till de vackraste blommor.
Är inte kärleken till ordet störst av allt?
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian