Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Hon älskade månen

 

ett plötsligt minne dök upp

när jag rensade bland

mina foton

fullmånen

 

mamma älskade

månen

och när det var

fullmåne

 

blev hon

helt lycklig och sa

vad behöver

man mer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-18 17:47



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja foton är ju som en minnesbank!
Månen är mystisk tycker jag ..
2009-03-19

  Eaglemountains VIP
Det är något visst med månen, den är så vacker, och kärleksfulla par svärmar i månsken .....
2009-03-19

  Annie b'larsson VIP
Vad vackert! Också en fin bild av din mamma. Man blir lite nyfiken på en människa som säger: "vad behöver man mer". För mig framstår hon som en människa med förmåga att se lite längre än vad som är vanligt.
2009-03-18

    ej medlem längre
Fint minne, och visst är månen vacker!
2009-03-18

  Hans Christian
Ett vackert minne !
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP