Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'Fokus' av sleepwalking


Kritik på en text (174)








se dig själv

som ett pussel


eller ett litet barn



någon kan pyssla med och om

lägga


ganska tidigt i kvällen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-18 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP