Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt tog jag mej loss


Frågan är svaret

Jag lider mina kval

ordet varför ekar

varför?

varför?

varför?

tills det är det enda som finns

det enda som kan bearbetas

smakar på ordet

vad innehåller det?

ett ljus tänds

en brist på kunskap!!

jag studerar ämnet

skaffar mina verktyg

nu kan jag göra något åt kvalet

varför var den grind som skulle öppnas




Övriga genrer av Water
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-18 23:12



Bookmark and Share


  Desire'e
den var otroligt bra ..
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water