Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Lars Forssell


Konsten att vara människa

Människan vandrar vilset omkring
vet ej vart hon ska fara
kanske blir hon lycklig av ting
går där bland shopparnas skara
men där uppe bland skyarna
högt opp i det blå
flyger de flyttfåglar rara
nu vill jag bara ut och gå
och njuta av våren bara




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-19 07:20



Bookmark and Share


  Anguis
ja inte fan blir man lyckligare av pengar i det långa loppet. Det är jag övertygad om. Allt onödigt skit som vi prackar på oss, tragiskt egentligen. Våren, vänner och vin - det räcker långt! bra rimmat
2009-03-21

    Bodil Sandberg
Vilken fantastiskt fin hyllning till Lars Forsell..
applåder och sparas såklart
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman