Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLEN

 

Jag sitter kvar här
där du lämnade mig
I den heta solen
i ljuset som bländar
Dina ögons varma glöd
Din blick på mig
alldeles för länge
Jag seglar bort på varma vindar
strömmar som bär mig bort
högt och långt
in i evigheters eoner

Drömskt i solen
sitter jag kvar
med känslan av dina händer
på min bara hud
dina läppar mot min panna

Jag ser dig
med blinda ögon
Jag hör dig
med döva öron
Jag känner dig
med bedövad kropp
Du är överallt
tidlös strömmar du genom mig
en ljummen vind
rakt genom mitt hjärta

Ja jag sitter kvar här
med min kärlek
med mina tårar
glänsande pärlor i solen
droppar som aldrig fryser
och känner livet i mig
styrkan i dig
som bär mig över alla gränser
som föder ny kraft i mig

Jag ser dig i den röda solen
som går ner ikväll
Stillsamt går jag ner med den
omfamnar dig i sömnen
med din doft som fastnat överallt




Fri vers av SeXara
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 07:48



Bookmark and Share


  Maria Natasja
"med din doft som fastnat överallt"

Underbart!

Urtjusig bild....

Vill även säga: Godmorgon..
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara