Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räta linjens ekvation

klockan är 03:54 och
hon är full
fast jag skulle hellre säga berusad

av livet?

hon vet att det är sent men
skulle inte du
kunna ge dig ut
och finna henne

det vore bra om du kunde stanna till en stund
ni behöver inte prata

men hon behöver höra

att hon är fin
ganska smart
kanske rent av intellektuell
och nästan vacker

hon kommer inte säga något
enbart mumla
mellan slutna läppar

tala tyst om hur hon fastnat i en
konstant nedåtgående spiral
där kurvan korsat x-axeln
för flera månader sedan.

muttra något om sitt kroppsnojande
och kanske viska något
om hur hon inte ätit sedan gårdagens middag.

men ni behöver inte prata egentligen
det behöver ni inte




Fri vers av you needed more
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-19 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

you needed more
you needed more