Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig skulle jag göra allt - utom att rädda migsjälv



Han sa

Skulle du dö för mig?



Jag skulle gå
genom tusen glödheta eldar
och vada genom tusen
brinnande hav för dig


svarade hon.




Han sa

Skulle du gå upp i vikt för mig?








Han fick inget svar.




Övriga genrer av seriöst störd
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-19 20:06



Bookmark and Share


    levenonsens
gillar din stil...
2009-03-19

  Laijza
Det kallas omvänd psykologi. Smart kille ;-)
2009-03-19

  tatjana
jag blir väldigt tagen, den var så rakt på, på något sätt...
fint skrivet.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd