Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt har ett värde och en mening vill jag tro


Egenvärdets resa

Du lilla bottenskärva som blev kvar

en gång var du ett kärl
danad till att rymma ett helt liv

med ett hjärta målat i botten
dekorerad med himmelska målningar

du fylldes med spik
tills dina väggar gav vika

de himmelska målningarna
krackelerade till en mosaik
som aldrig kan återställas

nu har spikarna ej längre något hem

endast du återstår
och det målade hjärtat
som du burit genom allt

det var den uppgift du hade
nu kan du äntligen synas
och äntligen ses

välkommen fram




Övriga genrer av Water VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-03-20 00:31



Bookmark and Share


  glittertindra
En text jag behövde läsa idag, den berör, tack för att du skriver så fint, bokmärker och stor applåd
2009-06-28

  Peter Matsa
Tänkvärd text, läste den flera gånger
Väl värd att återkomma till
Bokmärkes alltså
2009-06-22

  Desire'e
en risk
2009-04-03

    ej medlem längre
En berörande sårbarhet jag ser... bra!
2009-03-21

  Marie Å
Rader som berör......
2009-03-21

  Desire'e
du berör min sårbarhet
2009-03-20

    eva m h
Underbar poesi!
Bokmärks!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP