Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet är så kort

När man är liten vill man bli "stor"

Men varför ha så bråttom

Alla steg i livet har sin charm

Så njut av varje dag, varje minut

Som om den vore din sista

Ge din vän din käresta din medmänniska

Vad du själv vill ha och önskar

Lev nu, för......

Livet är så kort




Övriga genrer av Glensan
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-20 02:38



Bookmark and Share


    sunnanvind
Sant o väldigt viktigt... svårt dock att efterleva, tyvärr! Applåder!
2009-05-07

  Suzy med punkterna
Sanna ord
2009-03-20

    ej medlem längre
För en svartsynt är detta terapi-du sätter ord på viktiga saker utan krusiduller-BRA!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan