Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Systerlek.....


RETSAMMA ÖGON

 

Smeksamma
retsamma
känslosamma
till viss mån
obetänksamma

är dina blickar
över mig
de leker en
passionerad
men farlig lek
de glömmer att
andra också känner
till kärlek

Men din dragningskraft
är maximal
och min motståndskraft
minimal

Känner hur jag
börjar skruva
på mig
att jag börjar
tappa fokus
där jag sitter
framför dig

Rodnar
svettas
och blir het
Ser in i dina
djupa ögon
ja de vet





Fri vers av SeXara
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-20 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara