Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BERUSNING

 

Vitt vin

berusning

innan du ens
öppnat dörren

Längtan
fyller hjärtat

Andas

din närhet
närmar sig

Dina steg
uppför trappen

glaset i min hand
ostadig

Dina ögon
på mig
leendet
som förför
och som
fyller rummet

Doften
av din parfym
intill mig

Smekningen
av ditt hår
så lätt
mot kinden

Smeksamt
intill varandra

min mun
som inte ens
vidrört dig
andas mot
din hud

Du
där ute i solen
på min balkong

Jag
på knä framför dig

Solen i ditt hår
åtrån i dina ögon

Blicken
som förhäxar mig

Din kyss
mjukt mot
mina läppar

Glaset i din hand
ostadig

 




Fri vers av SeXara
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-20 08:48



Bookmark and Share


  ramsesII
Damn, du hittar känslan som är så svår att beskriva.
Åhh, hade önskat att det var mera text. Jag hade vilja sett dem mer, lite sådär på distans....
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara