Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMARNAS HORISONT

I mina drömmar
går vi långsamt
hand i hand
längs månbelysta
stränder

Violblå skymning
svalka mig
när jag vandrar
in i dessa
heta bränder

I mina drömmar
ser du på mig
med klara ögon
under sotsvarta
böjda fransar

Varma kvällsblå sand
skydda mig
när jag somnar
under stjärnorna
som dansar

I mina drömmar
möter du mig
i den röda
och purpurstänkta
solnedgången

Mörka vilda hav
befria mig
när jag börjar förgöras
av begär som
håller mig fången







Fri vers av SeXara
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-20 09:38



Bookmark and Share


  ramsesII
Njutningsfull läsning, åter igen!
Vad havet är stort i sin storhet, vått, blött, hårt, mjukt, vilket innefattar livets alla områden.
2009-03-22

  Hildegun Relefors
Underbart stort drama vid havet. Fångad!
2009-03-20

  Alexander Gustafsson
Enorm, storslagen, magnifik..
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara