Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högmod går före fall.

tema från lyrikgruppen




Tegelstenen!

En hästägarinna skulle hyra ut två av sina hästar till ett par.

-Har ni ridit förut frågade, hon annars måste ni ta det lugnt!

-Nej men min man är vältränad . Han tränar karkarate.

-Men han slår väl ändå inte tegelstenar med arslet?

Efter en tid kom dom tillbaka mörbultade och med ordentlig träningvärk.

-Jag sade ju till er att man måste ta det lugnt första gångerna.

Efter det lyssnade dom på henne!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 12:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja det var nog bra att dom fick
sig en läxa
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin