Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tema från lyrikgruppen


Jag är rädd för att miss lyckas!

 

Jag är rädd för att miss lyckas!

Därför lyckas jag.

Många är rädda för mörka kvällar och nätter av smällar.

Jag är rädd för att bli med barn och hamna på BB

Rädslor-fobier-ångest.

Rädd-Modig.

Jag är rädd för att hoppa från höga höjder.

Samt att gå in hos tigrarna på kolmården!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-20 12:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag är rädd för att mustrycka på texter som dina, det skrämmer mig en smula emedan de ofta handlar om en mer tänkt verklighet än den som finns att skåda från Djurgårdsbron, en mer akademisk värld innanför murar och fullproppad med medicinska uttryck för hur man behandlar sina medmänniskor numera
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin