Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IN I EVIGHETEN

 

Väntan

Trängtan

Naken längtan

föds i nattens

förväntan


Brännhet

Skörhet

Plågsam kåthet

växer i mörkrets

gåtfullhet


Dina smekande händer

startar mina bränder

Din sökande mun

kysser mig stum

De feberheta orden

andas mig bortom jorden



Skönheten

Ömheten

Den varma

smeksamheten


Bär den vackraste

Kärleken

rakt in i

evigheten




Fri vers av SeXara
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-20 12:47



Bookmark and Share


  Gunnar Norrman
Vacker och sensuell dikt. Känns i hela kroppen....
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara