Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rörande känsla......

En rörande känslas iakttagelse...
Betraktaren blickar i sorgens öga,
Smärtsamt att inget för sorgen kunna göra.
Tårar från ögat strilar och rinner
betraktaren inga ord finner
i rädsla för att sorgen aldrig försvinner.
Skadliga ord må vara värre
än ord betraktaren aldrig säger.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-20 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin