Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma...

I avsaknad av dig mor
en saknad allt för stor.
Nu när flera år har gått
jag sakta har förstått
att du för evigt lämnat oss.
Sorgen efter dig mor
en sorg allt för stor.
Aldig mer din röst jag hör
för evigt är du död.
Hur mycket jag än önskar
min önskan finner inget svar
Endast i mina drömmar du lever kvar.
Jag älskar dig mamma.


Hon var min mor denna Ängeln i från ovan.
Från runda barnsben var jag hennes avbild
till att dyrka denna förebild.
En förebild som inte alltid gjorde rätt,
men för mig var det enda sätt
till att göra något rätt.
Inga sätt må av fel vara, mors ord tindra klara
på vilket ben du än må väga låt kärleken dig råda
din väg må då kännas rätt.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-20 19:05



Bookmark and Share


    shila
Den var jätte fin! Kunde inte hålla mina tårar när jag läste den. Jag älskar min mamma och vet hur det kommer att kännas att vara utan de man älskar!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin