Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sigrid frid.......

Sigrid frid dock inte frigid
hon spinner som katten
om mörka natten.
En kropp som en säl
med ständigt begär...
hon törstar kring varje kär.
Hon pockar och lockar
tills brunsten slocknar
och hon släckt sina begär.

Runda oh sunda Sigrid frid
ständigt så sugen på raska Stig
putar och plutar med läpparna så...
Stig får svårt att hålla sig från...
vickande vippande rumpan rund.
Rattar så tag i lustens behag
i bröstens brinnande gunst.
Smeker så Stig på Sigrids vis
tills elden släckt deras behag.

Sigrid oh Sigrid
denna fylliga dam...
hon dansar i valsen med alle den karl.
Med rumpan och stussen hon vickar sig fram
gnider sig också mot mannen i sin famn.
För hon är Sigrid ja hon är Sigrid
och ingen dansar som hon.
när dansen sedan går mot sitt slut
då har Sigrid mannen valt ut.
Han som får äran att med henne gå,
han vet inte hur pass mycket hon tål.
För Sigrid hon gapar och lapar som så...
mannen på länge inte kan stå.

Med glimten i ögat.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin