Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss av ungdom

En kyss av ungdom mot min kind
avlägsnar sig

En kraft att resa sig
sinar
gång för gång
Jag väljer bort
möjlighet för ennui
Utan vetskap vänder jag ryggen till

Inte för första
Måhända för den sista
En kyss av ungdom mot min kind
avlägsnar sig
Ännu en gång




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon