Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande öga

Jag är djävulen
frontallobstänkare
ondskan sipprar
människokränkare

Ond

bara

ond

fram

till

morgonkaffet




Fri vers av Edrik
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik