Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så är det så vart det ... inget mer med det


Kanske...

Att få skriva
att bara få kludda pappret full med alla dessa ord
det gör mig lugn

kanske är det helt obegripligt

kanske är det helt meningslöst

kanske är det för mycket rim

kanske kanske kanske

men vad gör det

Att få skriva
att bara få slänga ur mig all skit på ett enda papper
det gör att jag mår bra

kanske är det lite rörigt

kanske är det osmakligt

kanske det inte uppskattas

kanske ni inte gillar vad som skrivs

kanske kanske kanske

Men vad gör det
I mitt hjärta är jag i alla fall poet =)




Övriga genrer av xAnGeLx
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-21 01:22



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Bara fortsätt skriiiiv...att göra det för att man behöver det, för att man finner både glädje och lindring i att fylla pappren med ord...det är ju därför man skriver. För sin egen skull. Om sen andra gillar det - så KUL, men viktigast att skrivandet fyller en viktig funktion för en själv - eller hur?
2009-04-24

  C.Källner
det kanske känns igen
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx