Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

Väntar på bättre tider,
på att det skall ske en förändring

Väntar på att de jag behöver mest,
de jag saknar mest, skall visa ett livstecken

Väntar på att det till slut skall ordna sig med allt,
att allt det dåliga skall bytas mot det som är gott

Dåliga saker behöver man inte vänta på
det är de goda, de vackra sakerna som dröjer

Men jag vet,
jag vet att det är väl värt det

Det är väl värt väntan,
när man får sin belöning

Då väntar jag hellre lite till,
och härdar ut det sista




Fri vers av Maddepaddan
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddepaddan
Maddepaddan