Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlust

Det spritter i benen, snurrar i huvudet
alla går med smil på sina läppar
man får en känsla av upprymdhet
som inte går att ta på,luften vibrerar,
man blir helt enkelt mycket gladare

Välkommen våren




Övriga genrer av Glensan
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-21 21:00



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Jag ler.;-))) Håller med Dig fullt och trots att det är snö utanför Mitt fönster så är det i alla fall vår för Mig ändå.
2009-03-24

  Suzy med punkterna
Javisst syns det. Överallt skiner människor upp.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan