Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Blickar ut....

 

Blir stilla stående

ser ut över husen.

 

Leonard Cohens

vemodsstämma

sjunger om Democracy

och stråkar bryter in.

 

Tar danssteg och

förnimmer hur en

del blev lämnad

kvar i någon

annans rum.

 

under samma himmel.

 

© Eva Langrath 2009




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-21 21:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar och berörande dikt om den där lyckan som ibland oannonserad kommer på besök
2009-04-22

    wildrosen
vackert..och vemodigt
2009-04-01

    Al Lanzon
Fint, mycket fint skrivet!
2009-03-23

  KristinaE
.. skönt att få minnas toner och vila i blickens ögonblick!
2009-03-22

  Rachel Roth
härlig, härlig ögonblicksbild
2009-03-22

  Suzy med punkterna
Så precist förmedlar du känslan.
2009-03-22

    Madeleine Ågren (Maduska)
Det absolut bästa du har skrivit! Wow!
2009-03-22

  Måna N. Berger
Men ingenting bär vi djupare med oss, än det vi lämnade kvar.
2009-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker fängslande dikt som känns som en ögonblicksbild sprängfylld med bilder samtidigt som de svävar i danssteg.
Vacker, underfundig och helt enkelt fantastisk.
Bokmärker.
2009-03-21

  Sladjana Zubcevic
"under samma himmel."
Vackert skrivet!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP