Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrinter



Mina tankar driver
långsamt ut ur mig
de färdas stillsamt
genom labyrinter
kärleksfullt mot dig




Fri vers av SeXara
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-21 23:28



Bookmark and Share


    Erika H
Just den där känslan av att släppa taget och låta det flöda utåt... snirkla sig framåt... just så som du skriver, skönare finns knappt.

Att få ta emot det som ges. Att få ge.

Mjukt stämningsfullt.
2009-03-21

  greajt
hihi vad gulligt
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara