Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning på \"Jobbet framför allt\"


Skar om och om igen

.

Då såret börjat läka
lät jag glaset återigen skära
Smärtan på nåt vis skön

äntligen slapp jag känna min själ




Fri vers av Mejja
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-09-11 12:49



Bookmark and Share


  Jojo
Du beskriver smärtan så bra. Det känns verkligen hur ont det gör. Så skönt det är att känna "verklig" smärta när det värker i själen. Välformulerat och oerhört sorgligt!
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Mejja