Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pentagram över ditt hjärta


Med eld har jag målat ljuset
som lyser upp ditt ansikte
och tänder liv i dina ögon
när mörkret lagt sig över livet
och skuggat själens
medvetenhet

Med blindskrift har jag ristat
pentagrammet över ditt hjärta
porten till andra dimensioner
där vägarna är outgrundliga
och kärlekens dalgångar
svindlande

Med kärlek har jag lagt
min hand över ditt bröst
och bett om styrka åt dig
i sömnens djupa meditation
om helande åt ditt liv när
du satt i snön och grät









Fri vers av SeXara
Läst 825 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-22 09:45



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Ljuvliga rader..
Stor applåd.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara