Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgasmiska joner


Det finns en kvinna
som inte har någon
konkurrens

nej de har rätt de
som suckar och trånar
som inser att de inte
har en chans

Poetinnan skriver för
vackra ögons lyster
till en gudinna i hjärtat
hos en lekfull syster

Drömmens skimmer
beröring förnimmer
Smekfulla penseldrag
ur mitt väsens jag
målar dukar med poetiskt
laddade undertoner
där gudinnan njuter av
att upplösas i atomer
och orgasmiskt vibrerande
urladdade joner









Fri vers av SeXara
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-22 11:05



Bookmark and Share


  Gunnar Norrman
Ljuvligt att läsa. Du väcker slumrande krafter i mig..
2009-03-22

    Erika H
Ahh, du skriver rakt in i kropp och själ med dina Gudinnetexter. Vackra smekande och lockande. Väl avrundad penna som brer lager av känslor på sensuella händer som bara vill röra och beröra.

Underskönt att läsa.
2009-03-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt kärlek en
välter den liksom
en ihop smälter
till ett enda klot
sen finns emot
den igen bot, för
då har den i en
slagit rot och
på en satt sin fot
och sen kommer
nästa fot...
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara