Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskog in i himlen


Varmt och vått
salt som havet
sött som honung
mina varma fingrar
som tränger in i dig
vill penetrera rakt
genom din själ
och spetsa ditt hjärta
med våldsam kärlek
vrida om spjutet
djupt inne i dig
tills inget finns kvar
förutom mina händer
och min mun och tunga
som driver dig ut ur dig
över gränser rakt in
i himlens famn




Fri vers av SeXara
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-22 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara