Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läses med lång paus vid prickarna och kraftig betoning på vågor


Vågor

Livet går i ....
                       vågor
ljudet är ....
                    vågor
älskar dig i ....
                        vågor
havet häver sig i ....
                                 vågor
passionen stormar som ....
                                             vågor
ljuset är också ....
                              vågor
energin kommer i ....
                                    vågor
luften böjer sig i ....
                              vågor
lyckan svänger som ....
                                    vågor
mycket är som ....
                              vågor

YM Bohman -09




Övriga genrer av Njord
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-22 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livets vågrörelser... skönt att tänka på att det snart går uppåt igen.. när man befinner sig i dalen
2009-03-23

  Miss Mod
Våga vågor~~Våga liv,
behövde dessa, tack.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER