Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara jag

.

När alla såg åt ett annat håll

passade jag på att vara mig själv




Fri vers av Mejja
Läst 580 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-03-22 15:46



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
ja här kan man känna igen sig minsann..på ont och gott..ler
2009-04-28

    eva m h
DEnna gillar jag skarpt!
2009-03-25

    Gnosis VIP
... när de såg åt mitt håll igen spelade jag som så ofta förut den jag trodde att de ville jag skulle vara ...

Vill ha mer!
2009-03-24

  handfast.
säger en del.. så få ord
- tankeväckande
2009-03-23

    asdfgh
Den var ju helt underbar!
Tänk att några få ord kan säga så mycket.
2009-03-23

  En strimma av guld
Ett par kloka ord som får Mig att le.
2009-03-23

  Karin Rosberg
Helt underbar!!!
2009-03-23

  rebecca d
:-))
bra början!
2009-03-22

  Rachel Roth
jag ler när jag läser detta
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mejja