Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid det här laget

Du vrider dig i sängen
medans rastlösheten
blommar ut
I din famn

Vid det här laget vet vi

Man håller sig ifrån
ljuset och fönstren
som bjuder varje människa
intill
Allt detta svärmeri
för nyfikenheten

Men till slut;
Dörrarna är låsta
Nycklarna är svalda
På samma sätt man sväljer kärlek en lördagsmorgon
försvinner personlighetsdragen
På det sista trappsteget,
vägen hem
från den som kallar sig socionom

Tafatt griper vi
efter alla förändringar
vi hoppas kommer i och med de vindar
som nästa månad för med sig

Vi det här laget vet du;
Solsken och videung är ett alldeles för osäkert kort
för att kunna sätta din hälsa i trygga händer




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon