Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess är

Att handla på lidl fast man hatar det, och vandra hem med påsarna genom ett betonggetto
Kråkor som kraxar i kala träd
att vandra på Albrektsvägen en söndagseftermiddag
att inte ha råd att åka spårvagn
att ha elektriskt hår
att se tillbaka på en ensam helg
att titta på en kriminalserie som man inte har följt.




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-23 18:18



Bookmark and Share


  Vind
"Snygg" bild av ett ekonomiskt segregrerat Sverige anno 2009, men kråkorna skulle iofs livat upp mig en smula
2009-04-25

    baruk
Ganska "typisk" bild ur livet och bra skrivet!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl