Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta rätt

Fadersfigur ger det lilla barnet hopp

om ny födelse ser sig själv

få en ny chans att hitta fram

men han svek också

Hur många pappor

ska hon leta

Innan hon hittar sig själv




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 21:41



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh okej. Hm. Besvärligt. Känner med tjejen i texten.
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt