Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna

Öppen för nya vägar

väljer hon den hon aldrig gått

Stapplande trevar hon sig fram

I det okända landet

Där rädslan för kärlek är störst

Hon har ingen karta

Ingen käpp eller krycka

Ingen kompass

Ett steg i taget

Hur vet hon att hon gått rätt




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 21:47



Bookmark and Share


    Tea Alex
Är det mig du beskriver?
Känns lite så.
Om du hade försökt fånga mig, i text, hade det kunnat blivit den här dikten.
*funderar*
Visst är jag ego???
;)
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt