Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni fattar inte hur jävla dåligt jag har mått!

Eller så fattar ni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posttraumatisk stress. ångest orsakad av den alternativa flumterapin,

annars är jag nöjd och glad med livet för övrigt.

Men ibland mår jag bra också och slutmålet är att må bra hela tiden .

Jag har mina nära och kära som stöttar mig.

Min lägenhet och goda grannar.

Förutom normala svackor som vi alla har här i livet.

Förövrigt mår jag bra.

Går nu i kbt terapi vilket är nåt helt annat än den psykodynamiska flumterapin som jag förut fick och skadade mig så mycket.

Mitt liv är trots allt fyllt av glädjande aktiviteter och jag tycker Arie har kommit med ett mycket bra initiativ.

Vi behöver fler eldsjälar som honom.




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 436 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-24 06:33



Bookmark and Share


  B-Nita
Min mamma har diagnosen posttraumatisk stress, så jag vet vad det handlar.
Och jag vet definitivt hur det känns att må dåligt. Jag har varit riktigt illa ute, så mycket kan jag säga. Men det är bra att det går bättre för dig. Det ordnar sig, eller hur?
2009-05-28

  Carola Zettergren
Jag fattar..absolut!!!Bra skrivet, flumterapi ställer bara till med ännu större problem!
2009-04-01

  Marlboroman/Hg VIP
Du låter upphaussat välmående ("nöjd och glad med livet för övrigt").
Du vet lika bra som jag att det är ren BS. Men "man" håller ju sig till ytan.
Nu unnar jag dig verkligen att må bra. Det är få förunnat.
Men, jag skulle vilja se dina reella ord, de som ligger bakom de spontana du skrev här.
Jag tror att du har mycket att ge många, bara du ger dig till tåls vid din egen penna.
2009-03-25

  Stardust VIP
Det gör mig ont att läsa din text och du har rätt: ingen kan förstå hur du mår. Men vi är nog ett stort sällskap av "poeter" som vet vad lidande innebär...det gör väl knappast din vånda bättre men du är i gott (dåligt) sällskap. ...ska tända ett ljus för dig!/ Kram K
2009-03-24

  Malin Ringdahl
Att må bra betyder inte alltid att man är glad är min erfarenhet. Att må bra är att ta smärtan när den kommer med verktyg som hjälper en på vägen, tex KBT.
Lycka till!
2009-03-24

  Mr Lindemann VIP
Själv så har jag svåra hemorrojder och en djup depression, men annars är det bra
2009-03-24

    StinusFinus
Hej Michael. Nej du har nog rätt, det är inte många som förstår hur du mår. Jag vet hur det känns att inte känna sig förstådd. Men sen jag mått bra med mitt liv så har jag funderat på det där fenomenet att man känner att ingen förstår. Kan man kräva det? Är det ett rop på hjälp? Att bli sedd?

Du verkar ha fina stunder ändå mitt i "kaoset", hoppas dom blir fler än dom tråkiga =). Kram på dig.
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin