Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARFYMERAT KUVERT


I min brevlåda
bland all min post

ett parfymerat
kuvert

med ett leende
från dig

ett örhänge
som minner om

hur mina smycken
ibland kärleksfullt

trasslade in sig
bland dina hårslingor

och följde dig hem




Fri vers av SeXara
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-24 07:35



Bookmark and Share


  CJ
VACKER!!!!!
2009-04-01

  Cosmic Johanna
Underbart fångar du den kärleksfulla känslan genom dina dikter!
2009-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
En doft från
den vackra världen
det är inte dumt att
ha med på färden...
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara