Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROLOVAD


Trolovad

i hemlighet

Förlovad

i osynlighet

Om det är din vilja
så ske din vilja

Så stor är min kärlek
att den kan vänta

ännu lite till

Tiden är betydelselös
om det är

vad du vill




Fri vers av SeXara
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-24 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara