Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polyester

Det står en man under min dörrlist
han är svag i armen
och darrar skralt med underläppen
hans tänder är stängda
för min kaninunge fyller år
idag
kommer mannen att gå in med lov
eller utan
till eller av
kommer han krossa mina golvfjärilar
binda mina händer runt en väggmålning av Monet
och le
tills vi gör det tillsammans
ler




Fri vers av rajmond
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rajmond
rajmond