Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klorvatten

slicka mitt vider
droppa mina åkommor
de syns inte
bland kolonner
jag vrider om dina ädelstenar
som dinglar som en klocka
ett murverk
mellan min kropp
och dina åtsittande fenor
glipor i födelsemärken
svullnader längs nagelbanden
dina namngivna streck
får mig att spy
så jag gör väl det
efter varje gång går jag ut och spyr svärta i hallen




Fri vers av rajmond
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rajmond
rajmond