Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför har vi inga frågor

Kamomillhår ringlar runt i sängen
som fingrar som tar vid
Ärret som en bokstav
på innerlårets gömsle
Hårstrån rinner
ur mina händers nersläckta fläckar

Taklampan glittrar
som en julafton
yrselröd
varmkall
det enda tända hoppet
i vår lägenhets svarttaknade
katalogkonstruktion

Ansiktsflagnor
ligger här var
i fotändan
askkoppen
som elektroner på Tv-skärmen
repriser
slår igen
munnens våldsamma öppning

som sa
att vi skulle gå
isär




Fri vers av rajmond
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rajmond
rajmond