Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVEDDA MINNEN


Svedda minnesbilder
tummade i kanten

brända i bränder
som inte gick att
hejda

mellan sidor i
sinnets fotoalbum
även dina svedda
hårstrån

sotiga som dina
ögonfransar
och jag minns dess
mjuka smekning över
mina kinder

där du låg så stilla
med din blick i min
blickar som brände
genom sinnen
som rev murar
de sista som ännu
stod stolt resta




Fri vers av SeXara
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-26 17:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Brinnande
bränna känna
denna känsla
och att vänsla
och ögonfrans-
pensla så nära
det kan bara åt
ett håll bära
närast kära
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara