Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKE DIN VILJA

 

Jag grenslar dig
i natten

mina andetag
så tunga

som om jag andas
under vatten

Tanken flyr Mig

i det krävande
begäret

efter Dig

Klipper en lock av
ditt guldstänkta hår

Kvinna

beviset på din vilja
är vad jag sår

Med sänkta ögon
inför dig

på knä
min vackra lilja
se på mig så

ske din vilja




Fri vers av SeXara
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-26 18:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
finstämd dikt, vackra bilder..
2009-03-26

  devilsangel
mmm...härligt :)
2009-03-26

  Fånga dagen
Det här var en mycket vacker dikt ser bilder känner vibrationer i hela dikten
mvh Anna-Karin
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara