Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EBB OCH FLOD

 

Mitt häxhjärta

sa du

gav dig livet åter

i samma andetag

sådan våldsam

smärta 

 

Du kallade mig

Måne

magnetismen mellan

ebb och flod

 

Du gav dig sårbar

och så naken

när jag klädde vårt begär

i frestelse och ord 

 

 

 




Fri vers av SeXara
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara