Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var bor sorgen?
Jag får så många ord av mina medmänniskor



Låt inte sorgen bygga bo

 

att sörja har sin tid

men sedan ska du se

det kommer andra tider

när du är klar ska du se

 

men jag är fortfarande lika
ensamledset längtande för
kärleken är evig och sorgen 
försöker jag att säga men
blir snabbt avbruten igen

 

men du vet att du måste

se till att inte du fastnar

sorgen får inte bygga bo

hos dig - du måste vidare

 

jag vill inte vidare
här vill jag fortsätta
mitt liv i min längtan 
i min eviga kärlekssorg

 

snälla låt mig vara här

acceptera att jag inget

annat vill - försök förstå 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-27 13:16



Bookmark and Share


  Ilona _L
Åååå... jag håller med Melona till 100 %!
Vi vill bara att du ska må lite bättre...men jag vet vad du menar , så lätt att fastna och vilja vara kvar i sorgen...
2009-03-27

  Hans Christian
en vacker tänkvärd melodislinga av ord...och kärleken har ett pris...Kram!
2009-03-27

    Melona
detta är något att resonera kring

jag vet och förstår att er kärlek
var speciell, sån som man läser om
vilket jag och vi andra här också gör
då du skriver så fint om den,

men man vill ju liksom
att smärtan ska gå över,
för den, i detta fallet dig
och lätta en aning,

jag vet inte

sorgen bor där kärleken bor,
så tror jag
och att längta är väl ett sätt leva,
bara man lever under tiden

och det tycker jag ju att du
oftast gör, det jag vet alltså...

stor kram
och puss,

nätmoster!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP